maanantai 7. elokuuta 2017

Colourpop-tilaus

Minulla on käynyt samaan aikaan älyttömän hyvä ja huono tuuri. Olen löytänyt töistä ihanan uuden ystävän joka jakaa kosmetiikkahulluuteni. Huono puoli on se, että hän innostuu melko helposti tilaamaan kanssani kosmetiikkaa. Heinäkuun aikana teimme muutaman meikkitilauksen, jotka aiheuttivat selkeän loven lompakkoon. On kuitenkin ihana löytää joku jonka kanssa pohtia tilausta etukäteen ja ihastella tuotteita yhdessä! Mutta katsotaas nyt mitä damagea saimme tällä kertaa aikaan...

Colourpop box Olen jo jonkun aikaa ihastellut Youtuben kautta suursuosioon nousseen yhdysvaltalaisen Colourpopin tuotteita. Yrityksen läpimurto olivat sen ensimmäiset tuotteen, Super Shock Shadowt, jotka ainutlaatuisella koostumuksellaan ja halvalla hinnallaan iskivät kultasuoneen. Colourpop perustettiin vuonna 2014 pienenä indie-brändinä suuremman Seed Beauty -konsernin alla. Kosmetiikkavideoistaan tunnetut Youtuberit kuten KathleenLights ja CoffeeBreakWithDani olivat ensimmäisiä, jotka esittelivät tuotteita laajalle katsojakunnalle. Tänä päivänä Colourpopilla on instagramissa 4.8 miljoonaa seuraajaa ja asiakkaita joka mantereella, mutta yritys ei siltikään ole nostanut hintojaan vaan luo yhä markettihintaisia laatutuotteita kuluttajille. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 5-8$, mutta usein tuotteita on myös alennuksella (tällä hetkellä kaikki Pressed Powder Shadow -luomivärinapit maksavat 4$/kappale). Tämä onkin yksi Colourpopin menestyksen avaimista.

Colourpop products Tarkotukseni ei ollut tilata näin montaa tuotetta, mutta tuntien jahkailun ja swatchienmetsästyksen päätteeksi löysin Colourpopin sivuilta Sale-välilehdellä kaksi kolmen huulituotteen settiä, joista olin muutamaa tuotetta ostamassa yksittäin. Näillä seteillä oli hintaa 11.20$, mikä käytännössä tarkoittaa, että setin kolmas tuote tulee kaupan päälle.

Tilasin seuraavat tuotteet (ylemmässä kuvassa vasemmalta oikealle, ylhäältä alas):
Keep it Going Lip Trio (Love Bug Lippie Pencil, Love Bug Ultra Matte Lip, Secret Stash Lippie Stix) 11.20$
Young N Wreckless Lip Trio (Wild Nothing Lippie Pencil, Wild Nothing Ultra Matte Lip, Kapish Lippie Stix) 11.20$
Super Shock Cheek sävyssä Lunch Money 8$
Boys Town Lippie Stix 5$
Mosh Pit Lippie Stix 5$
Frick 'n Frack Ultra Satin Lip 6$
951 Lippie Pencil 5$
951 Ultra Satin Lip 6$
Super Shock Shadow sävyssä Kathleenlights 5$
Super Shock Shadow sävyssä La La 5$

Colourpop swatches Colourpop swatches
Kuten kuvista saattaa päätellä, tuotteet ovat todella pigmenttisiä. Pelkäsin Super Shock Shadow -luomivärejä tilatessani, että kyseiset tuotteet eivät sopisi rasvoittuvilla silmäluomilleni. Yllätyin suuresti, kun kokeilin tuotteita ensimmäistä kertaa. Niiden koostumus todella on niin uniikki, että en sitä pysty kuvailemaan. Niiden tuntuma on pehmeä ja tyynymäinen, mutta ei rasvainen. Koskettaessa tuote on hieman liukas, mutta iholle asettaessa kuiva. Puuterimaiseksi en tuotetta kuitenkaan kuvailisi. Ainakaan ensimmäisellä käyttökerralla, kun alla oli pohjustustuote ja päällä vielä puuterinen luomiväri, ei La La liikahtanutkaan luomelta koko päivänä. Testailen näitä kuitenkin lisää ennen kuin muodostan lopullisen tuomioni.

Huulituotteissa ihaninta on sekä koostumus- että sävyvalikoiman laajuus. Itselläni on punatukkaisena ollut haasteita etsiä huulipunia, jotka eivät ole liian pinkkejä tai persikkaisia ja näytä siksi omaa hipiääni vasten oudoilta tai taistele karvapehkoni sävyä vastaan. Colourpopilta tilasin melkoisen sokkona suuren läjän erisävyisiä punia ja toivoin, että edes muutama niistä sopisi itselleni, loput voisin laittaa kiertoon. Yllätyksekseni tuntien taustatyö palkittiin ja kaikki sävyt istuivat naamaani! Tummimmissa sävyissä tietysti oli näin alkuun hieman vaikea olla, sillä pelkäsin jatkuvasti, että löytäisin punia ympäri naamaani tai sotkisin ne syömisen ohessa. So far so good, juurikaan en tuotteista ole valitettavaa löytynyt!

Colourpop Lipswatches
Colourpop myy huulituotteita todella monessa eri koostumuksessa. Itseäni kiinnostivat eniten Lippie Pencil (LP), Lippie Stix (LP), Ultra Satin Lip (USL) ja Ultra Matte Lip (UML). Lippie Pencil on todella pehmeä huultenrajauskynä, joka ei omasta mielestäni ole kaikkein paras tuote huulten rajaukseen huulituotteen karkaamisen estämiseksi. Pidän kuitenkin Lippie Pencileistä sekä muiden tuotteiden alla, että yksinään niiden pigmenttisyyden vuoksi. Lippie Stix on perinteistä huulipunaa muistuttava puikkomainen tuote. Lippie Stixejä löytyy myös eri koostumuksissa, kuten ylläolevasta kuvasta huomaa. Creme-koostumuksiset Boys Town ja Secret Stash ovat paljon kiiltävämpiä (ja liukkaampia huulilla) kuin Matte-koostumuksiset Kapish ja Mosh Pit. Ultra Satin Lip -nestemäiset huulipunat ovat nimensä mukaan satiiniseksi kuivuvia. Ne ovat Lippie Stixejä kestävämpiä huulilla, mutta kuluvat kyllä esimerkiksi rasvaista ruokaa syödessä. Niistä jää myös jälki esimerkiksi pussatessa. Todella kestävää tuotetta etsivälle suosittelisin Ultra Matte Lip -nestemäistä huulipunaa. Se kuivuu todella mattapintaiseksi eikä liikahda huulilta kovinkaan helpolla. Huuliswatchailun perusteella pelkään kuitenkin hieman käyttää Love bug-sävyä, sillä se oli todella kuivattava eikä näyttänyt huulillani järin hyvältä. Toisaalta olin juuri lisännyt ja sen jälkeen hangannut (hellävaraisesti) pois huuliltani kymmenen muuta tuotetta. Ultra Matte Lipit jakavat ihmiset kahteen leiriin, toisille ne ovat luottotuotteita ja toiset inhoavat niitä kuivattavan koostumuksen vuoksi. Täytyy selvittää kumpaan itse kuulun!

Kerron näistä lisää jahka saan testailtua tuotteita enemmän! Kaikki tuotteet tekivät kyllä itseeni vaikutuksen, samoin kuin Colourpop merkkinä. Tilauksen yhteissumma ylitti 50$, joten postitus oli ilmaista. Tuotteet saapuivat Suomeen hieman yli viikossa. Tullaus toi paketille lisähintaa n. 12€, mutta koen sen silti olleen sen arvoinen, en ihan hirveän montaa huulituotetta ennen tätä omistanut!

Mitä Colourpopin tuotteita te omistatte? Oletteko löytäneet lemppareja tai inhokkeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti